ENEN
toate categoriile

Acasă> Produs > Micropiață inteligentă

AF-60GC4 Distribuitor automat de cafea pentru gustări

01
Anchetă

AF-60GC4-

Afaceri de vending de cafea

Canale noi pentru băuturi cu cafea, echipamente cu autoservire pentru băuturi instant.

În comparație cu magazinul tradițional de băuturi, aceasta este o afacere cu costuri mult mai reduse și mai flexibilă, care este potrivită pentru funcționarea în clădiri de birouri, școli, spitale etc. În plus, ocupă o suprafață mică și poate fi amplasată flexibil și puțină forță de muncă. poate gestiona mai multe mașini.În cele din urmă,pot exista venituri din chirie din spotul publicitar multimedia pe ecran mare.

Automatul combinat poate vinde și gustări și băuturi ambalate, acest model este mai popularÎn plus, partea aparatului de cafea poate fi înlocuită cu aparat de cafea proaspăt măcinat, în funcție de cererea dvs.


AF-60GC4-外贸详情_01

AF-60GC4-外贸详情_02

Design recomandat

1.4 băuturi instant calde și 4 reci, cOffee, ciocolată, lapte, ceai cu bule, suc, apă etc., pot fi preparate diferite arome de băuturi instant.

2.4 Lcutie cu alimente argees pentru diferite pudre instant.

3. Distribuirea automată a paharelor, susține producția continuă de băuturi pentru o lungă perioadă de timp.

4. Agitarea inteligentă în ceașcă, acceptă funcția de curățare cu un singur clic.

5. Automatul combinat poate vinde, de asemenea, gustări și băuturi ambalate, tăiței de ceașcă în partea de gustări și băuturi și apă fierbinte dintr-o altă parte, combinația este o strategie bună pentru mărfuri.


所有通用

Soluții de vending rentabile

Soluții software:

AFEN Sistem inteligent de service SAAS

Sistem de servicii de telemetrie icloud, management de la distanță, gestionare ușoară a software-ului și operare inteligentă de la distanță, este gratuit de utilizat pentru totdeauna după achiziționarea mașinii.

Principalele sale funcții includ,

1.Monitorizare în timp real

2.Supraveghere video

3.Configurații de funcționare

4.Alarmare a erorilor

5.Analiza statistică

6. Evaluarea veniturilor

7.Setări de promovare

8.Setări de publicitate

9.APLICAȚIE MOBILĂ

Software-ul de management este aplicat și la mașina combinată.

Solutii de plata:

În plus față de configurațiile de bază pentru numerar, monede, acceptoare de carduri,codul QR al telefonului mobil funcțiile de plată pot fi personalizate și dezvoltate prin andocare cu terți.

Serviciul AFEN:

1. Serviciul nostru complet, pre-vânzare, plată și expediere, post-vânzare.

2.Pre-vânzare, doar îndrumarea, în special, alegerea modelului, configurațiile modelului, personalizarea software-ului și a funcțiilor, personalizarea plății.

3.Plată și transport, negociem un plan.

4. Post-vânzare, inclusiv noul ghid de operare a mașinii (hardware și software de gestionare), depanare de la distanță și ghid de reparare,modernizarea mașinii și asistență tehnică, suport pentru piese de schimb, instruire independentă de întreținere și reparare.

5.Resursele noastre de servicii, echipa (manager de cont, inginer hardware și software), cooperarea (curs video și pdf, îndrumare online, îndrumare la fața locului).


Legate de produs

TRIMITE MESAJ

WhatsApp
Email