ENEN
toate categoriile

Acasă> Produs > Distribuitor automat

AF-CEL-54C(V22)+MW Distribuitor automat de mâncare caldă cu cuptoare cu microunde

12
Anchetă

AF-54C+MW_01

AF-54C+MW_02

AF-54C+MW_03

Afaceri de vânzare cu alimente calde

Automat de mâncare caldă, este un restaurant inteligent,bucătărie inteligentă, asta pot vinde 60 până la 160 de cutii de masă, este potrivit pentru vânzarea de pizza, hamburger, hot dog, cartofi prăjiți, prânz la pachet, mâncare la pachet etc.

Este potrivit pentru funcționarea în clădiri de birouri, campus școlar, fabrici etc,puteți dezvolta afaceri legate de mic dejun, prânz, fast-food în aceste locuri.

În ceea ce privește costurile de închiriere și forță de muncă, costul de funcționare al unui utilaj ar trebui să fie mult mai mic decât cel al unui restaurant în aceeași perioadă de timp.

În plus, strategia de locație este flexibilă, strategia de afaceri de catering este, de asemenea, flexibilă, mai multe mașini pot fi gestionate doar cu o cantitate mică de forță de muncă. Operarea mașinii poate acoperi mai multe locații și poate afecta mai multe grupuri de consumatori și poate exista rvenituri totale din publicitate multimedia pe ecran mare loc.


AF-54C+MW_04

AF-54C+MW_05

Configurații mașini

Canalul său de marfă, în principal tip bandă transportoare, articolele sunt livrate fără probleme cu sistemul de livrare cu lift. Configurația sistemului de refrigerare, temperatura poate fi ajustată flexibil între 4℃ și 25℃, este potrivită pentru vânzarea diverselor fast-food (cum ar fi produsele de panificație). ,sandwich, pizza, hamburger, etc).

Este un ecran de 22 de inchi, secțiune de cumpărături, ecran de interacțiune inteligent, care acceptă funcția de coș de cumpărături, mai multe metode de plată și achiziție convenabilă.

Cuptor cu microunde separat, mai multe alimente pot fi încălzite în același timp.


所有通用

Soluții de vending rentabile

Soluții software:

AFEN Sistem inteligent de service SAAS

Partea automată

Sistem de servicii de telemetrie icloud, management de la distanță, gestionare ușoară a software-ului și operare inteligentă de la distanță, este gratuit de utilizat pentru totdeauna după achiziționarea mașinii.

Principalele sale funcții includ,

1.Monitorizare în timp real

2.Supraveghere video

3.Configurații de funcționare

4.Alarmare a erorilor

5.Analiza statistică

6. Evaluarea veniturilor

7.Setări de promovare

8.Setări de publicitate

9.APLICAȚIE MOBILĂ

Solutii de plata:

Pe lângă configurațiile de bază pentru numerar, monede, acceptoare de carduri, chiar și opțiunea de verificare a ID-ului, verificarea vârsteis.

Mai important, plata prin telefon mobil care versiunea standardelor internaționale și alte plăți fără numerar,

în special, codul QR,faţă-scanare/fingerprint, NFC și alte funcții de plată pot fi personalizate și dezvoltate prin andocare cu terți.

Serviciul AFEN:

1. Serviciul nostru complet, pre-vânzare, plată și expediere, post-vânzare.

2.Pre-vânzare, doar îndrumarea, în special, alegerea modelului, configurațiile modelului, personalizarea software-ului și a funcțiilor, personalizarea plății.

3.Plată și transport, negociem un plan.

4. Post-vânzare, inclusiv noul ghid de operare a mașinii (hardware și software de gestionare), depanare de la distanță și ghid de reparare,modernizarea mașinii și asistență tehnică, suport pentru piese de schimb, instruire independentă de întreținere și reparare.

5.Resursele noastre de servicii, echipa (manager de cont, inginer hardware și software), cooperarea (curs video și pdf, îndrumare online, îndrumare la fața locului).


Legate de produs

TRIMITE MESAJ

WhatsApp
Email