ENEN
toate categoriile

Acasă> Produs > Distribuitor de cafea

AF-NCF-4N(V10) Mini automat de cafea de birou

5
Anchetă

Afaceri de vending de cafea

automat de cafea AFEN VS cafe,și în comparație cu semenii,avem urmatoarele avantaje:

Afaceri eficiente și cu costuri reduse,mcosturi mult mai mici de închiriere și forță de muncă,it"este potrivit pentru funcționarea în clădiri de birouri, școli gimnaziale și universități, aeroport și stații, etc.Tipul de masă este potrivit în special pentru aplicare în interior.

Cel mai rapid timp pentru a face o ceașcă de cafea durează doar 60 secunde, de obicei durează doar 60 la 72 secunde pentru a obține o ceașcă de băutură de cafea personalizată, producție complet automată cu o singură cheie, convenabilă și rapidă.

Proces de producție standardizat,tGustul și calitatea băuturii de cafea pot fi întotdeauna stabile.

Arome personalizate, există multe arome diferite de băuturi de cafea pe aparat din care să aleagă, în plus, lapte sau nu, dulceață, dimensiunea paharului etc., consumatorii sunt liberi să aleagă.

În cele din urmă, mașinile noastre au stabilitate, siguranță și practicabilitate mai bune în rândul colegilor datorită pieselor de înaltă calitate și procesului de producție la standarde înalte.


Aparat de cafea recomandat

Specificație:

1.Mașină de cafea boabe la ceașcă, cafea proaspăt măcinată și băuturi calde de cafea.

2.Cappuccino, latte, espresso, cafea albă, moka, lapte de ciocolată, cacao latte, etc, mai mult de 20 de băuturi din care să alegeți.

3. Putere de încălzire 3000W, timp de realizare60-72secunde, capacitatea 80-100 cani,80-100 capace (optional), 7-16 g boabe de cafea sunt folosite pentru fiecare preparare a cafelei.

Prelucrarea:

1. Înmuierea înaintea boabelor de cafea,ia îmbunătățit eficiența extracției, a îmbunătățit gustul cafelei.

2.EExtras de presiune ridicată și temperatură ridicată, presiunea este de 9 bar, presiunea de extracție a aurului, lactona de cafea este complet emulsionată, gustul este mai moale și mai mătăsos. Temperatura la 92 ℃, cea mai bună temperatură a apei pentru cafea, apă precisă și continuă controlul temperaturii pentru a menține prepararea cafelei.

3. Diverse ingrediente sunt distribuite rapid, greutatea boabelor de cafea pentru fiecare ceașcă este strict controlată pentru a garanta cel mai bun gust.

Design recomandat:

1. Fuzelaj îngroșat integral din oțel,blocare electronică a ușilor.

2.Geam de sticlă de vizualizare.

3. Un depozit mare de fasole,3 cutii mari de alimente pentru diferite pudre instant.

4. Ascuțitor elvețian plat pentru cuțite, particulele de măcinare sunt uniforme în grosime, iar calitatea extracției cafelei este îmbunătățită. Durata de viață a piesei ajunge la 750000 de ori.

5. Distribuirea automată a paharelor și a capacului, susține producția continuă de băuturi cu cafea pentru mult timp.

6. Agitarea inteligentă în ceașcă, susține funcția de auto-curățare.


Soluții de vending rentabile

Soluții software:

AFEN Sistem inteligent de service SAAS

Sistem de servicii de telemetrie icloud, management de la distanță, gestionare ușoară a software-ului și operare inteligentă de la distanță, este gratuit de utilizat pentru totdeauna după achiziționarea mașinii.

Principalele sale funcții includ,

1.Monitorizare în timp real

2.Supraveghere video

3.Configurații de funcționare

4.Alarmare a erorilor

5.Analiza statistică

6. Evaluarea veniturilor

7.APLICAȚIE MOBILĂ

Solutii de plata:

Pe lângă configurațiile de bază în numerar, monede, acceptoare de carduri, plata prin telefon mobil în versiunea standardelor internaționale și alte plăți fără numerar, în special, codul QR, fața-scanare și alte funcții de plată pot fi personalizate și dezvoltate prin andocare cu terți.

Serviciul AFEN:

1. Serviciul nostru complet, pre-vânzare, plată și expediere, post-vânzare.

2.Pre-vânzare, doar îndrumarea, în special, alegerea modelului, configurațiile modelului, personalizarea software-ului și a funcțiilor, personalizarea plății.

3.Plată și transport, negociem un plan.

4. Post-vânzare, inclusiv noul ghid de operare a mașinii (hardware și software de gestionare), depanare de la distanță și ghid de reparare,modernizarea mașinii și asistență tehnică, suport pentru piese de schimb, instruire independentă de întreținere și reparare.

5.Resursele noastre de servicii, echipa (manager de cont, inginer hardware și software), cooperarea (curs video și pdf, îndrumare online, îndrumare la fața locului).


Legate de produs

TRIMITE MESAJ

WhatsApp
Email